Pisi Forum

Geliştirme => PHP => Konuyu başlatan: nozver - 09 Kasım 2015, 18:59:49

Başlık: php veri tabanı bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz?
Gönderen: nozver - 09 Kasım 2015, 18:59:49
BU ANKETTEKİ BİLGİLERİ VERİ TABANINA AKTARMAM İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Kod: [Seç]
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <title>ana sayfa</title>
  <style type="text/css">
body{
padding:0px;
margin:0px;
text-align:center;
background:#777;

}
#container{
margin:auto;
height:1000px;
width:960px;
}
table{
color:#CC0066;
width:960px;
text-align:left;
background:#eeeeee;
padding:20px;
font-weight:bold;
border-radius:20px;
margin-top:30px;


}
tr{
height:40px;
}


</style>
 


 </head>
 <body>
<div id="container">
<form>

<table>
<tr>
<td></td>
<td></td>
<td>İLK ANKET SAYFAM</td>
</tr>


<tr>
<td>Adınız</td>
<td>:</td>
<td><input type="text" name="isim"></td>
</tr>

<tr>
<td>Soyadınız</td>
<td>:</td>
<td><input type="text" name="soyadi"></td>
</tr>


<tr>
<td>Doğum Yılı</td>
<td>:</td>
<td>     <select name="dogum">

       <?php
echo "<option value=\"\">YIL</option>";
for (
$i=2015$i >1900$i--)
{

echo 
"<option value=\"$i\">$i</option>";
}
?>

 </select>
<select>
    <?php
echo "<option value=\"\">AY</option>";
for (
$i=1$i <13$i++)
{

echo 
"<option value=\"$i\">$i</option>";
}
?>


      </select>

<select>
    <?php
echo "<option value=\"\">GÜN</option>";
for (
$i=1$i <32$i++)
{

echo 
"<option value=\"\">$i</option>";
}
?>


      </select>
</td>

</tr>


<tr>
<td>Cinsiyetiniz</td>
<td>:</td>
<td><input type="radio" name="Cinsiyet" value="Erkek"> Erkek
<input type="radio" name="Cinsiyet" value="Kadın"> Kadın</td>
</tr>


<tr>
<td>Eğitim Durumunuz</td>
<td>:</td>
<td>
<input type="radio" name="okul" value="1"> ilköğretim
<input type="radio" name="okul" value="2"> ortaöğretim
<input type="radio" name="okul" value="3"> yüksek okul
<input type="radio" name="okul" value="4"> lisans
<input type="radio" name="okul" value="5"> yüksek lisans
</td>
</tr>


<tr>
<td>Hobilerinizi Seçiniz</td>
<td>:</td>
<td>
      <input type="checkbox" name="hobi1" value="1"> Kitap Okumak
          <input type="checkbox" name="hobi2" value="2"> Tv Seyretmek
<input type="checkbox" name="hobi3" value="3"> İnternette Gezmek
<input type="checkbox" name="hobi4" value="4"> Spor Yapmak
<input type="checkbox" name="hobi5" value="5"> Fotoğraf Çekmek <br />
</td>
</tr>

<tr>
<td>En çok izlediğiniz kanal</td>
<td>:</td>
<td>
<input type="radio" name="kanal" value=""> Kanal D
<input type="radio" name="kanal" value=""> Star Tv
<input type="radio" name="kanal" value=""> Show Tv
<input type="radio" name="kanal" value=""> NTV
<input type="radio" name="kanal" value=""> CNN Türk
<input type="radio" name="kanal" value=""> Fox Tv
</td>

<tr>
<td>En çok gezdiğiniz internet sitesi</td>
<td>:</td>
<td><input type="text" name="site"></td>
</tr>


<tr>
<td valign="top">Yorumunuzu Yazın</td>
<td valign="top">:</td>
<td>   <form name="form" action="index.php" method="post">

      <textarea cols="40" rows="4">Yorumunuzu Yazınız</textarea><br/><br/>
   </form>
</td>
</tr>



<tr>
<td></td>
<td></td>
<td><input type="submit" value="Gönder"></td>
</tr>




</table>


</form>
</div>

 </body>
</html>
 
Başlık: Ynt: php veri tabanı bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz?
Gönderen: pisi_pisi - 18 Kasım 2015, 21:11:09
hala yardim lazim mi?
Başlık: Ynt: php veri tabanı bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz?
Gönderen: cengiz - 24 Kasım 2016, 21:39:26
apache üzerinde php ile Microsoft access veri tabanına bağlanıp veri çekmek ve yazdırmak istiyorum.Denemelerim başarısız oldu php kurulumunu test ettim localhost olarak basit php kodlarını görüntüleyebiliyorum.
Başlık: Ynt: php veri tabanı bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz?
Gönderen: eersoy93 - 25 Kasım 2016, 20:03:38
apache üzerinde php ile Microsoft access veri tabanına bağlanıp veri çekmek ve yazdırmak istiyorum.Denemelerim başarısız oldu php kurulumunu test ettim localhost olarak basit php kodlarını görüntüleyebiliyorum.
Bunun için başka bir konu açmalısınız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.